ONZE SERVICE

PRODUCT MERKDESIGN

COLLECTIEVE DEELNAME

AMAZON OPTIMALISATIE

IMPORT - EXPORTATION DE PRODUITS ET D'EXPORTATION

SOCIALE MEDIA & ONLINE MARKETING

w

BEDRIJFSVORMING & MANAGEMENTADVIES

PRODUCT MERKDESIGN

PRODUCT MERKDESIGN

Herkenningspunt – Corporate identity. Wij maken van jouw idee een visuele realisatie, die aan jouw doelgroep aangepast wordt. Wij maken jouw merk uniek.

— Creëren van merknamen; — Logo ontwerp; — Verpakking ontwerp; — Corporate identity; — Print & media design; — De ontwerpen van de webpagina’s; – WordPress.

SOCIALE MEDIA & ONLINE MARKETING

Sociale media is een verdere bouwsteen om een product of dienstverlening bekend te maken. We stellen meer waarde aan mond-op-mond-reclame, dan aan dure «pay for click» reclamecampagnes. 

— Het genereren van likes & followers; — Inhoud creëren; — Pers, redactioneel werk en artikelen koppelen; — YouTube video-materiaal, commercials.

E

SOCIALE MEDIA & ONLINE MARKETING

AMAZON OPTIMALISATIE

AMAZON OPTIMALISATIE

Amazon is op dit moment het meest populaire platform voor verkoop op de internationale markten. Via dit platform kun je je producten wereldwijd succesvol aanbieden. je kunt niet alleen je producten op Amazon verkopen, Amazon verzendt jouw producten wereldwijd vanuit hun eigen magazijn. Wij helpen je jouw producten bij Amazon te integreren en helpen je met:

— Amazon account creëren; — Ontwikkeling van rekeningen; — «Product placement»; — Optimalisering van aanbiedingen; — Amazon leverancier; — Optimaliseren van Amazone advertenties

IMPORT - EXPORTATION DE PRODUITS ET D'EXPORTATION

In onze 15-jarige ervaring in een internationale omgeving, hebben we een bijzonder goed gevoel voor zaken opgebouwd. We hebben goede contacten met top leveranciers en fabrieken. Met onze knowhow ondersteunen wij jou bij de uitvoering van jouw idee.

— Onderzoek en contacten; — Communicatie met fabrikanten wereldwijd; — Vooorbereiding en uitvoering van de certificering van jouw producten; — Verpakingsverordening/ voorschriften; — Elektro G verordening, aanmelding bij Stichting EAR voor elektronische producten; — Verplichte etikettering; — Aanmelden bij GTIN; — Verpakking ontwerpen; — Handleiding en label creëren; — ERP-systeem

IMPORT - EXPORTATION DE PRODUITS ET D'EXPORTATION

w

BEDRIJFSVORMING & MANAGEMENTADVIES

BEDRIJFSVORMING & MANAGEMENTADVIES

Een cruciaal punt is de strategische positionering van jouw bedrijf. Afhankelijk van het zakelijke doel, bieden veel  lucratieve locaties in de EU zich aan voor uw bedrijf. Met de juiste locatie en de juiste bedrijfsstructuur, verminder je fiscale kwesties, vind je creatieve werknemers of werk je aan een betere logistiek voor jouw bedrijf.

— Bepalen van  de ideale locatie; — Begeleide bedrijf vorming; — Fiscale optimalisatie; 
— Secretaris, aandeelhouders, bestuurder van vennootschappen, kadaster-dienst

COLLECTIEVE DEELNAME

Het is vaak zo dat je een interessant idee hebt, maar geen tijd of de middelen hebt voor de uitvoering van dit idee of een product op de markt te brengen. Door collectieve betrokkenheid van onze kant, brengen wij onze expertise in jouw bedrijf en werken samen aan succes.

COLLECTIEVE DEELNAME

Avez-vous une idée?

AANKOOP EN VERKOOP VAN BEDRIJVEN EN PRODUCTMERKEN

Je hebt al een bedrijf, een ondernemersplan of een groot merk en wilt het verkopen?  Dan is jouw idee in goede handen bij ons. Wij verzorgen de verkoop van uw bedrijf. Vooral voor productmerken hebben wij uitgebreide Know-How over het aanbieden in de EU van jouw merk. Wij zorgen er met onze strategie voor dat jouw bedrijf meer klanten krijgt en zo de omzet verhoogt.

Heb vragen?

Laat een bericht achter