ALEONOS LTD.

Aleonos LTD in opgericht in 2017 en is een jonge innovatief bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in online business.

ONS DOEL

 

Ons doel is om jou een professionele strategie te geven waarmee jouw bedrijfsplan succesvol wordt en jouw onderneming kan uitgroeien tot een succesvol bedrijf. Wij zijn allrounders, ons team an onze partners komen uit verschillende sectoren en brengen veel kennis met zich mee.

Jouw succes is belangrijk voor ons, want jouw succes is ook ons succes. Dus geeft het ons veel vreugde, wanneer — met onze hulp — je stap voor stap tot een succesvolle ondernemer uitgroeien kan. We laten je dynamisch zien hoe je jouw bedrijf kan opzetten zonder de behoefte van veel startkapitaal.

Wij bieden een uitgebreide Know-How aan op het gebied van producten, branding, ontwikkeling, oprichting van ondernemingen, belastingen, optimalisatie en internetmarketing.

Jouw succes

 
  • 100% 100%

Dankzij het Internet en de mondialisering is het gemakkelijker geworden een goede product aan te bieden. Dit vereist dat je de juiste hulpmiddelen weet. Met de mondialisering van de markten, hebben mensen de mogelijkheid om producten rechtstreeks aan te bieden. Zonder omwegen via vertegenwoordigers, grote warenhuizen, dure beurzen, tussenhandelaren of andere tussenpersonen.

Je kan uitgroeien tot een succesvolle onderneming met je product. Je kunt klanten jouw creatieve ideeën of producten op de wereldmarkt aanbieden zonder grote investeringen.

We hebben veel kennis en informatie verzameld gedurende onze jaren van professionele ervaring, die wij graag met jou delen. Met deze kennis, kun je veel struikelblokken vermijden en jouw product succesvol op de markt brengen.

 

Herkenning

Wij helpen je om een merk te ontwikkelen en te visualiseren. Wij ondersteunen je van de strategisch passende kleuren tot het ontwerp van de verpakking.

Heb je reeds een product of een merk? Als dit het geval is, zullen wij een strategie geven waarmee je geleidelijk aan je doelstellingen realiseren kunt en professioneel je product op de markt aanbieden kunt.  Met weinig investering en zonder eigen opslagruimte kun je uitgroeien tot een groot, dynamisch bedrijf.

Heb je al een eigen merk en wil je een doorstart? Met de eerste winst in je bedrijf krijg je snel met veel werk in de boekhouding en fiscale wetgeving te doen.

Jouw merk is de elementaire bouwsteen van jouw toekomstige bedrijf.

 

JE KAN JE BEDRIJF IN ELK LAND VAN DE EU OPZETTEN, WAAROM DUS IN EEN LAND MET BIJZONDER HOGE BELASTINGEN?

Wij kunnen je -voordat je je bedrijf correct opzet- een advies bieden,  waarin we laten zien hoe je je belastingen kunt optimeren en legaal belastingen vermijden kan waar mogelijk.

In complexe zaken hebben wij een eersteklas specialist die van wanten weet omtrent moeilijke, complexe belastingzaken en jou een ideale oplossing kan aanbieden.

Vanaf het bigin is het verstandig om voor jouw bedrijf de beste locatie met de gunstigste voorwaarden te kiezen. Afhankelijk van je werkveld is het mogelijk je belastingafgifte tot 0% te reduceren.

Een ander werkveld van onze onderneming is de aan- en verkoop van producten, merken en ideeën. Wij bieden ook de financiële participatie in de ontwikkeling van een onderneming

Ondernemingsparticipatie:

Westappen in als een zakelijk partner/oprichter in jouw bedrijf en helpen gezamenlijk mee met het ontwikkelen van het bedrijf.

Heb je een succesvol merk of product ontwikkeld? Wil je deze verkopen enrustig verderwerken aan jouw nieuwe ideeën? Meld je bij ons, we nemen graag een kijkje in jouw project…

Bereik ons

7 Athinon Avenue Tolmi Court – Office 201

8035 Paphos – Cyprus

Email: info@aleonos.eu

Schrijf ons